dag 8 - Reisverslag uit San Baronto, Italië van Guido en Suzanne Water / Quijs - WaarBenJij.nu dag 8 - Reisverslag uit San Baronto, Italië van Guido en Suzanne Water / Quijs - WaarBenJij.nu

dag 8

Door: guido

Blijf op de hoogte en volg Guido en Suzanne

12 Mei 2012 | Italië, San Baronto

Zo de eerste week zit erop nog ruin 2 te gaan. Vandaag was het hier bizar warm 39 graden en dus hebben we weinig gedaab. Nouja weinig...

We zijn eerst in vinci geweest. Dit is de geboorte plaats van de wel bekende leonwrdo da vinci. Hier hebben we een museum bezocht met zijn werken en uitvindingen. Helaas wae zijn geboorte huis gesloten ivm verbouwibg.

Daarna zijn we naar florebce geweest waar we ongever 2 uur hebben rond gesuft. Prachtige stad maar de tempratuur was niet te harden. Verder kon je over de koppen lopen en dus hebbej we snel onze camping weer opgezocht.

Dit was in elk geval onze latste dag in toscane. Morgenvertrekken we naar rome.
Ik moet zeggen dat ik het niet erg vind. Ondanks dat er .hier nog grnorg te doen en te zien is begin ik toch te voelendat ik weer door wil. Het reisbloed blijft.niet graag lang op 1 plek zoals jullie weten en na 4 dagen glooiende heuvele. Bergeorpjes en kerken heb ik het wel weer gezien hier.

Op naar rome dus!

Owja sorry voor de spel fouten. Ik typ dit op mijn telefoon en kan niet backspacen want dan is alletekst wey