16 juli - Pismo Beach
Door: Guido
Blijf op de hoogte en volg Guido en Suzanne
16 Juli 2008 | Verenigde Staten, Pismo Beach
We zijn de dag begonnen met een ontbijt in een klein restaurant aan Venice beach in LA. Daarna zijn we via Malibu en Santa Barbara de kust afgereden.
De weg hier naar toe was wel erg mooi. Een paar keer zijn we gestopt om even over het strand te lopen en met de voeten door het water te gaan. Het water was echter veel te koud om te zwemmen helaas.
Na wat rond rijden zijn we uiteindelijk toch maar bij een mac gaan eten. Er was echt geen fatsoenlijk restaurant te vinden hier in de buurt. Hopelijk hebben we morgen meer geluk in San Francisco.
Na het eten zijn we nog naar de pier gegaan om de zonsondergang te kijken. We waren echter net 5 minuten te laat om het mooiste stuk te kunnen zien. We stikte het er van de surfers, makreel vissers, Pelikanen en zelfs zeehonden.
Het auto rijden heb ik al redelijk onder de knie. Gewoon overal voor duwen dan komt het allemaal goed. De regels hier slaan ook werkelijk nergens op. Bij kruispunten geld het recht van de sterkste. Je MOET altijd stoppen en wie er dan het eerst komt wie het eerst rijd. Dit leverd soms rare momenten op als iedereen elkaar staat aan te kijken wie er als eerst mag rijden. Verder mag iemand die rechtsaf slaat altijd door rood rijden wat soms wel rare momenten oplevert. En van een fatsoenlijk wegdek heeft hier ook nog nooit iemand gehoord. Nee na deze vakantie hoor je mij niet meer klagen over de verkeers regels en de wegen in Nederland want die zijn heilig vergeleken met hier.
Verder kwamen we er achter dat ik op deze site maar maximaal 10 fotos kan plaatsen maar daar zijn we druk een oplossing voor aan het zoeken. Anders moet ik elke dag de foto's van de dag ervoor eraf halen terwijl ik niet zeker weet of iedereen ze wel gezien heeft...
Nou zo te zien vind iedereen het leuk om te lezen dus ik zeg tot morgen vanuit San Francisco!
Groetjes Guido en xxxjes van Suus
P.S. Tove tuurlijk mag Tina de site bekijken denk alleen dat er weinig te lezen valt voor haar maar we zorgen dat alle foto's er snel op komen te staan zodat ze die kan bekijken.
17 Juli 2008 - 04:56
Guido:
Nou het foto probleem is opgelost. Je kon ruimte erbij kopen na lange discussies met suus heb ik het toch maar stiekem gedaan. Vind het wel zo makkelijk om alles op deze site te houden. Suus wilde de foto's op hyves gaan zetten maar dat zag ik niet zitten en niet iedereen is even handig met computers. Dus vandaar toch maar wat extra foto ruimte gekocht.
Alle foto's staan nu weer online en bij 15 juli heb ik nog wat extra foto's geplaatst.
Groeten uit het zonnige westen!
Guido -
17 Juli 2008 - 06:12
Marloes:
He vakantiegangers
Nou het ziet er echt allemaal super tof uit op de foto's.
(Nu wil ik ook nog meer naar USA) Haha, wie weet kom ik er nog een keertje. Flink doorsparen maar :)
Zo te zien hebben jullie het goed naar 't zin daarzo.
Bevalt het rijden een beetje (de lange afstanden dan?, is dat goed te doen? of ben je erg moe, als je in het hotel aankomt.
Nou we volgen het helemaal, iedere dag jullie trip.
Veel plezier saampies
dikke xxx-en voor jullie
je zussie :) -
17 Juli 2008 - 14:15
Marja:
:idea: etra ruimt bijgekocht jammer van het geld je had ze ook bij mijnalbum kunnen uploaden hoefde je ze niet te verkleinen ruimte genoeg daar.
ziet er wel :cool: uit de nieuwe lifeguard.
was wel even schrikken om te lezen hoe ze daar rijden maar ja zo'n autorace als jij moet dat wel kunnen. :shock:
Nederlandse4Daagsegroetjes
Marja xxx
17 Juli 2008 - 17:00
Tina Denmark.:
Hello Suzanne and Guido.
It is so cool that you are in the stats. Morten and I are green whit invy. We hope that som day we get to go there. Thank you for allowing us to look at your website. Have a really got trip and we are tjeking this site everyday for fotos.
Whit love Tina -
18 Juli 2008 - 00:26
Dennis Karthaus:
Ey Guido, leuk om het allemaal zo te lezen... zie dat jij en Suus je prima vermaken. Wegen en verkeersregels gaat wel wennen... moet zeggen dat ik dat rechtsaf door rood wel ideaal vond. Zie trouwens ook dat je eenzelfde type Dodge hebt als ik vorig jaar. Alleen was die van mij blauw. Ben benieuwd wat je van SF vindt. LA is idd gekkenhuis!