14 Juli - Aangekomen in LA!
Door: Guido
Blijf op de hoogte en volg Guido en Suzanne
15 Juli 2008 | Verenigde Staten, Los Angeles
Het vliegen is gelukkig allemaal goed gekomen en we zijn gister lokale tijd 19:00 geland op Los Angeles airport.
Volgens mij hebben jullie wel het verkeerde vliegtuig zien vertrekken op schiphol trouwens. We hadden namelijk een half uur vertraging en zag dat jullie sms om half 1 kwam.
Het vliegen was erg leuk, toch wel een erg relaxte manier om te reizen. alleen de laatste 10 minuten voor de landing in Washington was het slecht weer en erg veel turbulentie. Ik werd er wel behoorlijk misselijk van maar de 2de vlucht geen last van gehad gelukkig.
We dachten op vliegveld Washington nog onze vlucht te gaan missen, omdat de rijen voor de douane erg lang waren. Het leek ook allemaal erg streng te zijn maar dat bleek reuze mee te vallen. Uiteindelijk zaten we dus om 16:50 lokale tijd in het vliegtuig en om 16:55 vertrok ons vliegtuig naar LA!
Na onze landing hebben we gelijk onze auto maar opgehaald. We mochten kiezen uit alle auto's die in een bepaalde ruimte stonden en daar stond hij de Crysler Sebring! maar helaas, toen ik in deze auto stapte bleef het lampje van een lekker band branden en er knipperde een lampje oil change. We hebben toen maar besloten een andere auto te kiezen.
We hebben nu een dodge gehuurd hier morgen een fototje van. Gister was het al donker toen we in het hotel aankwamen.
Het hotel is echt geweldig en vet luxe! Een bed zo groot dat het niet eens in mijn eigen slaap kamer past haha.
Nou het is nu 06:20 lokale tijd en hebben redelijk geslapen. Alleen nu niet meer moe. Raar ondanks de lange dag gister.
We gaan nou LA verkennen we zijn toch vroeg wakker dus dat komt mooi uit.
Ik heb ook foto's van onze vlucht geplaatst in het foto album dus daar moeten jullie ook maar even kijken!
groetjes xxx Guido en Suzanne
15 Juli 2008 - 13:43
Stefan:
Goed om te horen dat jullie niet zo moe zijn! We hebben trouwens wel het goede vliegtuig zien vertrekken, alleen dachten de ouders niet aan vertraging en dachten dat jullie in een Delta airline vliegtuig zaten. Maar we hebben jullie zien vertrekken hoor. En ook goed trouwens dat het vliegen meeviel, anders was de vakantie al gelijk voor een deel verpest he. Ik zal papa en mama dit straks ook laten lezen.
Veel plezier!
Groetjes Stefan -
15 Juli 2008 - 13:56
Tove En Nico:
Het was nog heel spannend, we zagen nl. een grote inktzwarte rookpluim uit de richting van G3.
Waarom was er vertraging?
Fijn dat jullie heel aangekomen zijn.
Have a nice day. -
15 Juli 2008 - 14:34
Yort En Finn:
hey hey,
Wel mooi he dat vliegen! Nog een goede film gezien? Tubelentie altijd leuk! anders is het ook maar zo gewoontjes, een beetje rollercoasterride is wel lache.. jammer dat je er een misselijk gevoel bij kreeg. Ik ben benieuwd naar de auto..... Dodge dat kan natuurlijk van alles zijn. wel leuk dat je niet in een jappanner terecht bent gekomen.
Wel ik zal Marloes zo er nog wel even op wijzen dat jullie een bericht hebben achter gelaten met foto's, ze is nu even naar de fysiotherapie vanwege kramp in haar benen (zwangerschaps kwaaltje)
Groeten Yort en finn. -
15 Juli 2008 - 14:45
Guido:
Het vliegtuig was wel al klaar om te vertrekken alleen de piloot kreeg geen toestemming van de toren. Hij dacht dat het kwam door de file boven de zee. Athans dit was meestal het geval zei die haha.
Maar ik ben er klaar voor vandaag. Nu nog wachten tot suus klaar is maar die is gelukkig ook klaar wakker!
Ik zal morgen even een foto van onze auto maken. Was trouwens leuk, wij stappen hier uit zit er geen nr. bord aan de voorkant van de auto. Alle auto's hebben dat wel... Maar de receptionist van ons hotel vertelde ons dat alleen een nr. plaat aan de achterzijde verplicht is dus dat scheeld al weer haha -
15 Juli 2008 - 17:31
Willie + Marja :
Fijn dat jullie goed zijn aangekomen. Wel prettig zo jullie ver weg maar toch ook dichtbij. Vooral voor de Mamma 's hé Tove hihi.
We hebben wel het goede vliegtuig gezien hoor.
Foto's vind je in familiemap.
Veel plezier met jullie reis verder
Kusje van ons -
15 Juli 2008 - 21:50
Tove En Nico:
Raar idee wij gaan nu weer naar bed terwijl bij jullie de zon hoog aan de hemel staat.
Speciaal voor jou Grietepiet, als wij weer opstaan: Welterusten en op tijd weer opstaan zodat Guido niet uren op je moet wachten. Ha ha.
Mama (papa typt)